AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 21:23
Senest søndag: United indleder med stort bud på Fernandes

Manchester United skulle være klar med bud på Bruno Fernandes inden ugens udløb.


Vi ved ikke, om timer og dage forløber anderledes i Portugal end i resten af verden, men mediet O Jogo skriver, at Manchester United er "timer" fra at byde €70 millioner på Sporting Lissabon-stjernen Bruno Fernandes.

Det lyder jo ganske spændende, men i selvsamme historie trækker det portugisiske medie så i land ved at sige, at det senest sker søndag aften.

Vi føler, vi har hørt lignende meldinger før efterhånden, men flere engelske medier fortsætter med at bekræfte, at Bruno Fernandes faktisk er et transfermål for Ole Gunnar Solskjær.  Senest står Manchester Evening News noteret for at skrive det.

I så fald forstår vi ikke, hvorfor Ed Woodward & Co. ikke snart finder fax-maskinen frem og sender klubbens første officielle bud på den portugisiske midtbanespiller afsted, for vi er trætte af historier om, at Manchester United "forbereder" et bud.

Er den seneste melding fra O Jogo dog sande, så peger al information i retning af, at Manchester United ville få deres mand med et bud på €70 millioner.  Det skulle angiveligt være ekstremt tæt på salgsprisen, som Sporting Lissabon håber på at tjene på Fernandes.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED