Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 10:17
Sender besked til London: "Mit hjerte er her"

Tammy Abraham har indtil videre haft et succesfuldt ophold hos sin nye arbejdsgiver.


Tilbage i sommeren 2021 skiftede Tammy Abraham til AS Roma fra Chelsea, og denne sæson har været en succes for den engelske angriber. 
 
Abraham har indtil videre scoret 26 mål i 51 kampe for AS Roma, og den gode form har sat gang i rygterne om en tilbagevenden til det engelske. Her er både Arsenal og Chelsea på tapetet. 
 
Rygterne lukker Abraham ned for. 
 
- Jeg elsker denne klub (AS Roma, red.), fortæller Abraham ifølge GOAL til DAZN
 
- De har givet mig muligheden for at vise mig selv, at mit hjerte er her. Vi får se, hvad fremtiden bringer, men mit hjerte er her.
 
Chelsea har en tilbagekøbsklausul fra sommeren 2023, men meget tyder på, at Abraham ikke selv ønsker en returbillet til London. 
 
- Som jeg altid har sagt, blev jeg forelsket i denne klub fra første dag, og jeg vil altid hjælpe holdet så meget som muligt med mine mål og assists.
 
- Det har været et godt år for mig, jeg håber at bygge videre på dette år, og forhåbentlig kan vi slutte med et trofæ, og det kan blive det perfekte år.
 
I går, fredag, scorede Abraham to mål i AS Romas 3-0-sejr over Torino, og dermed har den tidligere Chelsea-angriber skudt sig varm inden Europa Conference League-finalen mod Feyenoord d. 25. maj. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE