17.03.2023 Kl. 21:56
Alexander Isak blev dobbelt målscorer på The City Ground.

Premier Leagues 28. runde blev startet på The City Ground.

Her gæstede Newcastle Premier League-oprykkerne fra Nottingham Forest.

Og hjemmeholdet startede også bedst, da Emmanuel Dennis kunne score til 1-0 efter en lille halvtime.

Dog kunne Alexander Isak sende The Magpies på et uafgjort score i pausen med en flot flugter.

Svenskerens tid i det engelske har været plaget af skader, hvor han med sin scoring har scoret et mål hvert 115. minut i Premier League i denne sæson, hvilket er den næstbedste blandt spillere med mere end fem mål efter Erling Haaland, ifølge statistikmediet OptaJoe.

Alexander Isak blev ved med at være en trussel, da han også kunne bidrage med en assist til Elliot Anderson i anden halvleg, men skotten stod i en offside-position.

Dog var der drama for alle pengene til sidst, da Moussa Niakhaté afværgede et indlæg med hånden, hvor Alexander Isak i det 94. minut kunne sende 2-1-sejren til Newcastle over Nottingham Forest.