AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2020 12:54
Selvom jagten på Sancho fortsætter: Her er Uniteds dyre alternativ

Manchester United har angiveligt udpeget et alternativ for Jadon Sancho.


- Vi regner med at have Sancho på vores hold i næste sæson, og det er den endegyldige beslutning. Det, tror jeg, besvarer alle spørgsmål.

Sådan lød meldingen mandag fra Dortmunds sportsdirektør, men Manchester United har alligevel ikke opgivet håbet om at købe den engelske landsholdsspiller denne sommer.

Alligevel har klubben dog også fundet et alternativ til Dortmund-stjernen. Det skriver ESPN.

For Manchester United har angiveligt holdt uformelle samtaler med Ousmane Dembélé vedrørende et klubskifte.

Den 23-årige franskmand har to år tilbage af sin kontrakt med Barcelona, hvor han ikke har spillet en betydningsfuld fodboldkamp siden november, og han blev i februar opereret for en forstrækning.

Han blev hentet til Barcelona for tre år siden for et stort transferbeløb, men han har ikke fået succes i den spanske storklub, der nu siges at være åben over for at modtage tilbud – men selvom succesen har været mangelfuld, vil han næppe blive billig.

Men Manchester United prioriterer fortsat at hente Jadon Sancho, som Dortmund altså ikke forventer at sælge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED