Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 10:49
Selv Shaw vil se nye signings: Vi skal have truppen forstærket

Luke Shaw udtalte efter nederlaget til Crystal Palace, at det ville gavne Manchester United med en række forstærkninger til truppen.


Man ved, der er noget om snakken, når selv spillerne åbent fortæller til pressen, at der er behov for nye signings. Midt i alle Manchester United-fansenes frustration over Ed Woodward og Glazer-familiens måde at håndtere transfervinduet på, er det netop, hvad Luke Shaw har gjort.

- Jeg har sagt det før, men vi har en virkelig god gruppe. Personligt synes jeg dog, vi mangler flere spillere til at forstærke truppen, sagde backen til TV2.no efter kampen.

- Det kan give os et boost. Når man ser, hvordan andre hold forstærker sig, bliver vi nødt til at gøre det samme for at følge med.

Lidt paradoksalt tyder det på, at Luke Shaw kan ende med at få en ny konkurrent til venstrebacken, hvis Manchester United faktisk begynder at signe spillere.

Fabrizio Romano skrev natten til søndag, at klubben fortsat forsøger at signe en højre winger samt en venstreback. En aftale med Alex Telles fra FC Porto skulle være undervejse, selvom man endnu ikke har budt på den brasilianske back.

Derudover skulle en midterforsvarer potentielt også være på blokken.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED