Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2021 13:12
Seks Liverpool-spillere er til salg: Her er priserne på dem

Liverpool har sat prisskilt på de seks spillere, som klubben ønsker at sælge.


Jürgen Klopp har indtil videre kun hentet Ibrahima Konaté til klubben denne sommer, og han kan meget vel blive den eneste signing.

Ifølge The Athletic er det afgørende for Liverpools ageren på transfermarkedet, at der også bliver solgt ud af de spillere, som ikke kommer til at få den store roller.

Her er der seks spillere, som The Reds er villige til at sælge, og The Athletic kan berette, hvor meget de kræver for de pågældende spillere:

Marko Grujic - £12-15 millioner

Harry Wilson - £12-15 millioner

Nat Phillips - £15 millioner

Neco Williams - £10 millioner

Xherdan Shaqiri - £13 millioner

Taiwo Awoniyi - £8 millioner

Derudover er der også Divock Origi, men ifølge The Athletic har han endnu ikke meddelt klubben, at han ønsker en ny udfordring, og derfor står han til at blive i klubben - medmindre der kommer et bud senere i transfervindue, som de ikke kan sige nej til. 

James Pearce fra The Athletic har også givet en opdatering på Liverpools transferstrategi denne sommer - Læs mere om det her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE