Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2021 09:06
Fuld knald på telefonerne: Liverpool vil hente spillere uden for Premier League

James Pearce fra The Athletic er kommet med en opdatering omkring Liverpools transferstrategi.


Liverpool har indtil videre hentet én spiller i dette transfervindue - nemlig Ibrahima Konaté, der er blevet købt i RB Leipzig for £35 millioner.

Adskillige spillere er i de seneste måneder blevet kædet sammen med Liverpool, og nu kommer James Pearce fra The Athletic med en stor opdatering på transfersituationen hos Merseyside-klubben.

Kilder i Liverpool har afvist rygterne om, at klubben skulle have budt på både Saul Niguez og Renato Sanches. Derudover er man heller ikke yderligere interesseret i Yves Bissouma, Youri Tielemans eller John McGinn, hvor de to sidstnævnte er for dyre.

Leicester kræver £60 millioner for Youri Tielemans, mens John McGinn vil koste £50 millioner. 

Uden for Premier League har Liverpool vist interesse i Florian Neuhaus fra Borussia Mönchengladbach, men da frikøbsklausul på £34 millioner er udløbet, forventes klubben ikke at gøre noget ved tyskeren denne sommer. 

Kingsley Coman er ikke et emne, men det har Donyell Malen fra PSV Eindhoven været - dog har interessen ikke udviklet sig efter en enkelt forespørgsel. Han er nu i stedet på vej til Dortmund som erstatning for Jadon Sancho.

Michael Edwards og Julian Ward, som står for at hente spillere til Anfield, arbejder i døgndrift på at snakke med klubber og agenter for at høre, hvad der er muligt, og hvad der ikke er. Lige nu er det planen at hente spillere uden for Premier League.

- Grundet EM-slutrunden og pandemien er der en forståelse af, at meget af transferaktiviteten sker sidst i transfervinduet, siger en kilde tæt på klubben til The Athletic. 

Der er udarbejdet en liste over mulige transferemner, men man har ikke truffet nogle endegyldige beslutninger endnu på den front, da det også afhænger af, hvad klubben får solgt i dette transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE