Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2021 22:19
Seedorf vil racisme til livs: Det bør straffes at holde sig for munden

Den hollandske legende Clarence Seedorf mener, at det bør straffes, hvis spillere holder sig for munden, når de taler.


Racisme er fortsat et problem i fodbold, og for et par uger siden fik vi endnu et afskyeligt eksempel, da Slavia Prag og Rangers tørnede sammen.

Her blev Slavia Prags Ondrej Kundela alvorligt beskyldt at have ytret sig racistisk overfor Rangers' Glenn Kamara i en Europa League kamp.

Dette var altimens, at Kundela ganske mistænkeligt holdte sig for munden.

Dette mener den tidligere fodboldspiller Clarance Seedorf, at man bør handle på for at komme til livs:

- Der er alt for meget snak og alt for lidt, der bliver gjort. Problemet er åbenlyst og indtrængende, indleder Seedorf til Sky Sports.

- Fra spillerens perspektiv, jeg har oplevet mange tilfælde, hvor spillere taler og holder sig for munden. Der var et eksempler på rascistiske hændelser i løbet af de seneste uger og måneder, hvor spillerne netop hadtalte med hånden for munden.

- Sådan noget kan nemt blive gjort noget ved ved implementering af simple regler. Når vi har med sport at gøre, skal det hele være gennemsigtigt, så hvorfor er der et behov for at dække sin mund?

I sidste uge var der eksempler på, at Tottenhams Heung-Min Son blev offer for rascisme på de sociale medier. 

Dette har fået flere markante figurer såsom Jordan Henderson til at lufte ideen om at boykotte sociale medier helt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED