Se video: Kæmpe slagsmål mellem Nottingham Forest og Wolves efter straffesparks-drama

Af Kasper Leif Pedersen
12.01.2023 Kl. 10:55
Der var drama efter slutfløjt på City Ground.

Hvis man så med i onsdagens Carabao Cup-kampene, så fik man noget for pengene.

Southampton slog Manchester City ud med en 2-0-sejr, mens der på City Ground var drama – både under kampen, men også efter slutfløjt.

Wily Boly bragte værterne foran 1-0 efter 18 minutters spil, men i anden halvleg fik Raul Jimenez bragt balance i regnskabet med scoringen til 1-1.

Kampen endte i remis efter 90 minutters spil, som dermed skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence. Her var det Nottingham Forest, som trak det længste strå.

Forest-spillerne lavede adskillige gange jublescener, som hånede Wolves' fansene, som man sparkede ned imod.

Om det var dette, som gjorde, at der efter straffesparks-dramaet brød ud i slagsmål mellem de to Premier League-mandskaber vides ikke, men her var der også drama for alle pengene i den engelske pokalturnering.

Southampton møder Newcastle i semifinalen, mens Nottingham Forest møder Manchester United.