AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 17:36
Se listen: De 6 spillere der skal redde Tottenham

Pochettino skal have handlet stort ind til januar. Måske både fra Serie A, Ligue 1 og Premier League.


Tottenhams miserable sæsonstart har ladet meget tilbage at ønske.

Men der er som bekendt altid et lys i mørket, og det lys er i dette tilfælde januars transfervindue. Her har træner Mauricio Pochettino mulighed for at forstærke sin trup, og måske får tingene til at fungere, som han selv har udtrykt det.

Mediet Football London har lavet en liste på seks spillere, som kunne være oplagte transfers for Spurs til vinter.

James Maddison - Leicester
Alle vil tilsyneladende have den unge midtbanespiller, og måske med god grund. Den 22-årige englænder bliver bare bedre og bedre, selvom han allerede i sidste sæson skabte flere end 100 chancer, hvilket var mere end nogen anden. Netop udtaget til det engelske landshold.

Maddison kan erstatte Christian Eriksen, hvis han skifter væk.

Youcef Atal - Nice
Tottenham solgte i sommer Kieran Trippier, og det har haltet lidt på højre back-positionen siden. 23-årige Atal var allerede da rygtet til Spurs, men det blev ikke til noget.
Youcef Atal har vundet African Cup of Nations med Algeriet.

Bruno Fernandes - Sporting Lissabon
En anden spiller, der var i Pochettinos søgelys i sommer. Fernandes tog dog en tørn mere i Sporting, men den målfarlige midtbanespiller kan næppe holdes i Lissabon meget længere. Hele syv mål og fire assist har han begået i 10 kampe indtil videre denne sæson.

Endnu et godt bud på en afløser for Christian Eriksen på den kreative del af midtbanen.

Paulo Dybala - Juventus
Det har stået lidt stille med Dybalas karriere på det seneste, og argentineren var da også rygtet til flere Premier League-klubber denne sommer. Et stort navn for Tottenham og en spiller, der ligeledes vil kunne bidrage med klasse og kreativitet.

Ricardo Pereira - Leicester
Højre backen, der scorede mod netop Tottenham for et par uger siden, fik en nominering som månedens spiller i Premier League i september grundet sin gode form. Står over for et comeback for det portugisiske landshold, idet han er blevet udtaget for første gang i et år.

Thomas Strakosha - Lazio
Et alternativ til Hugo Lloris i målet. Lloris er lige nu skadet, men selv når han kommer tilbage, kan det være en ide med en yngre backup-keeper, der allerede har masser af erfaring. I en alder af blot 24 år har Strakosha allerede 130 Serie A-kampe på cv'et, ligesom han er målmand på det albanske landshold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED