AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2022 11:27
Se billederne: Er dette VM-slutrundens vildeste tatovering?

Målmanden fra Uruguay har muligvis slutrundens vildeste tatovering.


Over 800 spillere er udtaget til VM-slutrunden i Qatar.

I moderne fodbold har størstedelen af de professionelle fodboldspillere blæk i huden, og det gælder især spillere fra det sydamerikanske.

Mange spillere har tatoveringer på begge arme, og flere spillere har også tatoveret hele deres ben, mens andre har tatoveringer op af halsen.

Og så er der Sebastian Sosa fra Uruguay, der til daglig spiller for den argentinske storklub, Club Atlético Independiente.

Den 36-årige målmand har fået tatoveret hele hovedbunden, hvor der er dømt løve-tema - og der er en god grund til tatovering.

Efter at være blevet smittet med Covid-19 blev Sebastian Sosa ramt af sygdommen, alopecia. Det er en sygdom, der gør, at man pludselig kan tabe håret.

- Jeg stod nærmest uden hår fra den ene dag til den anden, så jeg besluttede at få tatoveret en løve som et svar på dette, siger Sebastian Sosa om sin tatovering.

I baghovedet har han tatoveret en stor hanløve.

Grunden til, at han i dag har hår på hovedet skyldes en større hårtransplantation, og han har også fået tatoveret sine øjenbryn, da han også mistede dem efter sygdommen.

I siderne har han tatoveret en hunløve samt en løveunge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE