AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 20:36
Scor et forrygende odds på Manchester United - PSG

Du kan score odds 5,00 på, at der kommer mindst en scoring i Champions League-storkampen mellem Manchester United og PSG tirsdag aften.


Champions League er tilbage tirsdag aften, Manchester United krydser klinger med Paris Saint Germain i det første opgør i 1/8-finalerne. 

United er under Ole Gunner Solskjær endnu ubesejrede og kommer til opgøret med enorm selvtillid mod det franske hold, der fortsat har som det helt overordnede mål at nå til tops i netop Champions League. 

PSG er da også det hold, der i gruppespillet har scoret flest mål med 17 kasser i de seks gruppekampe, hvor måltotalen medmodstander-mål løb op i et snit på hele 4,33 mål pr. kamp. 

Derfor er det også et fremragende tilbud, som Betfair er klar med, når det udbydes odds 5,00 for mindst en scoring i kampen

Et tilbud, der i de grad kan gøre tirsdag aften sjovere, når CL-hymnen igen bliver blæst ud over stadion og ud i de danske stuer. 

Sådan gør du for at score det store odds:

1. Gå til Betfair  – KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 50 kroner på mindst en scoring mellem Manchester United og pSG til odds 5.00 hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales på en attraktiv bonus-ordning

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED