AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 20:47
Scholes: United skal forstærke sig på disse to positioner

Paul Scholes mener, at Manchester United har brug for to eller tre spillere, hvis de skal lukke hullet til Liverpool.


Manchester United er i forrygende form, men set over hele sæsonen har De Røde Djævle været langt fra ærkerivalerne Liverpool, som i sikker stil allerede har sikret sig det engelske mesterskab. 

Ifølge klublegenden Paul Scholes er Manchester United dog ikke langt fra at kunne indhente Liverpool, men det kræver, at de forstærker sig på to positioner: 

- Jeg tror ikke, at de er langt fra Liverpool. Vi har tidligere snakket om, at de skulle hente fire eller fem spillere for at lukke hullet, men nu ser det ud til at være nok med to eller tre, siger Scholes til BBC Radio Five Live.

- De skal hente en angriber. En rigtig målscorer. Og så formentlig også en midtstopper til at spille ved siden af Harry Maguire. 

- Lindelöf har gjort det fint, men de har brug for en rigtig dominerende midtstopper som en Rio Ferdinand eller Jaap Stam. 

Manchester United vandt i går endnu engang, da de tæskede Bournemouth med 5-2, men efter 33 kampe har de stadigvæk 31 point op til Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED