AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2020 22:47
Scholes: Fernandes er tæt på samme niveau som De Bruyne

Paul Scholes er blevet blæst bagover af Bruno Fernandes start på Manchester United-karrieren.


Manchester United er et hold, man gider se spille igen på grund af Bruno Fernandes, og det er måske den ultimativt største ros, man kan modtage fra klublegenden Paul Scholes.

- Han har vækket holdet til live igen. Han har gjort et hold, som til tider ikke har været noget, man kunne udstå at se spille, spændende igen, siger Scholes til BT Sport.

- Jeg kan lide alt ved ham ind til videre. Han har kreativitet, og han er konstant opmærksom på, hvad der sker rundt om ham. Han er sensationelt god, og man undrer sig bare over, hvorfor man ikke hentede ham sidste sommer i stedet.

Det spørgsmål er der nok mange Manchester United-fans, der i disse dage spekulerer over, for man kunne have haft en spiller af samme støbning som Kevin de Bruyne hele sæson, spørger man Scholes.

- Når jeg tænker på Fernandes, er den eneste anden spiller, jeg også tænker på, Kevin de Bruyne. De Bruyne er den bedste spiller i Premier League, men Fernandes er allerede deroppe, siger United-legenden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED