Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 17:11
Scholes: Disse to United-handler fik alarmklokkerne til at ringe

Manchester United-legenden Paul Scholes har udpeget to United-handler, der var starten på storklubbens nedtur.


De røde djævle har fået en elendig start på den nye Premier League-sæson med kun ni point i otte kampe på 12. pladsen.

Ole Gunnar Solskjærs mandskab er kun to point over nedrykningsstregen, imens de forbereder sig på rivalopgøret mod Liverpool denne weekend.

Manchester Uniteds dårlige periode strækker sig helt tilbage, til da Sir Alex Ferguson gik på pension i 2013, men Paul Scholes mener også, at afgangen af ’chief executive’ David Gill har haft en negativ indflydelse på klubben.

Ed Woodward tog dermed over i forhold til at stå for transfers for United, og Scholes mener, at nogle af Woodwards tidlige beslutninger viste, hvad der var på vej.

- Når du ser fem eller seks år tilbage, til da Alex forlod klubben, var den anden person, der ikke fik den anerkendelse, han fortjente, David Gill, sagde Scholes til Radio Five Live ifølge Fourfourtwo.

- Han var en fodboldmand, og han kendte fodboldspillere. Fra dagen ham og Sir Alex forlod klubben, har det været svært.

- Jeg synes, at alarmklokkerne ringede straks, da David Moyes tog over, og han skrev under med Juan Mata og Marouane Fellaini for 70 millioner pund.

- De er gode spillere, men jeg synes ikke, at de var Manchester United-spillere. Jeg tror ikke, at Sir Alex og David Gill ville have hentet dem.

- Vi er i denne position nu, fordi vi har hentet spillere, som ikke er United-spillere. Ole forsøger nu at redde situationen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED