AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2023 10:24
Schmeichel tager ud om tragedie: Kunne have siddet med i helikopteren

Kasper Schmeichel taler ud om den forfærdelige tragedie i 2018, hvor Vichai Srivaddhanaprabha mistede livet.


Kasper Schmeichel har oplevet nogle traumatiske ting i sin karriere.

Den mest tragiske har formentlig været i 2018, da Leicesters daværende ejer, Vichai Srivaddhanaprabha, styrtede ned i sin helikoptor nær King Power Stadium efter en kamp. Vichai Srivaddhanaprabha, piloten og tre andre passagerer afgik ved døden. 

Der gik ikke lang tid efter episoden fandt sted, at det kom frem, at Kasper Schmeichel så helikopteren styrte ned, og i det nye afsnit af All Incusive på Viaplay, hvor Casper Christensen og Mikael Bertelsen besøger Kasper Schmeichel, fortæller den danske målmand om den forfærdelige episode.

Her fortæller Kasper Schmeichel, at han så helikopteren lette og derefter løbe fra stadion, da man kunne se, at der var noget galt. Den nu tidligere Leicester-keeper løb hen til helikopteren, der stod i flammer, hvorefter en vagt greb fat i Kasper Schmeichel. 

- Jeg kan huske en total klarhed i at sige: "Der er ingen, der kan overleve det der". At se det foran. Det er umuligt, at der er nogen, der har overlevet det, siger Kasper Schmeichel i programmet All Inclusive.

Han fortæller også, at han og Andreas Christensen havde lånt helikopteren tre måneder før. 

Tragedien skete den 27. oktober 2018, som ikke er lang tid før Kasper Schmeichels fødselsdag, og han fortæller, at han muligvis havde været ombord, hvis han vidste, at spillertruppen havde fået fri.

- Egentlig havde vi fået fri. Det var lige omkring min fødselsdag igen. Hvis jeg havde vidst, at vi havde fået fri, så havde jeg måske endda taget med ham til London for at flyve med til Danmark, siger Kasper Schmeichel.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Medie: Neymar vil kun til denne Premier League-klub

2. PLBOLD kårer: Sæsonens mest skuffende XI

3. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire

4. Chelsea-stjerne er enig med Manchester United

5. Ferdinand til ten Hag: Sælg disse tre og få £100 millioner


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE