AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 20:09
Schmeichel: Stadig en del af nedrykningskampen

Kasper Schmeichel mener endnu ikke, at Leicester City har sikret overlevelsen i Premier League.


Det lysner hos mestrene fra Leicester City. På udebane vandt det forsvarende mesterhold lørdag med 3-2 ude over West Ham efter at have fået en formidabel start med to mål inden for syv minutter. Med sejren er Leicester seks point over nedrykningsstregen.

Til slut var det blandt andet Kasper Schmeichel, der reddede de tre point til holdet, da han lavede en vild refleks på et Andy Carroll-forsøg. Schmeicel, som er glad for sin redning, mener ikke, at The Foxes kan være sikre på overlevelse endnu:

- Man må bare forsøge at gøre sig så stor som muligt og håbe, at bolden rammer én. 9 ud af 10 gange gør den det ikke, men det gjorde den heldigvis på Carrolls skud til sidst, siger Schmeichel til BBC og uddyber:

- Nu hentede vi igen tre point, så vi har vundet tre kampe i træk, hvilket er virkelig vigtigt, men vi er endnu ikke ude af nedrykningskampen.
 
- I første halvleg spillede vi virkelig, virkelig godt, men i anden halvleg kunne man se trætheden efter kampen for nyligt (sejren i Champions League mod Sevilla, red.). Vi skulle grave dybt, men heldigvis lykkedes det for os.
 
Sejren var Leicester Citys tredje og af tre mulige under den nye manager, Craig Shakeapeare, der overtog efter fyringen af Claudio Ranieri.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED