AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 19:36
Schmeichel raser mod United-spiller: Det er chokerende

Peter Schmeichel retter en skarp kritik mod Jesse Lingard, mens danskeren vil have Solskjær til at rydde endnu mere op i Manchester Uniteds trup.


Der er kun ganske få fodboldspillere, der har skabt et brand, som er på niveau med det, David Beckham har formået, men nu sigter Jesse Lingard angiveligt efter at blive den næste.

Manchester United-spilleren er begyndt at designe tøj, og han har skabt sit eget mærke.

Men hos Peter Schmeichel er det bestemt ikke noget, der falder i god jord, og den danske Manchester United-legende plæderer endnu engang for, at Ole Gunnar Solskjær skal rydde ud i sin trup – heriblandt får Lingard hårde ord med på vejen.

- Jeg har i rigtig lang tid sagt, at Oles vigtigste job ikke er at hente spillere, det er at komme af med spillere. Der er nogle spillere i klubben, som vi bestemt ikke ønsker der. De er der ikke for at spille på logoet. De er der for at skabe en profil for sig selv, siger Schmeichel på MUTV’s gruppechat.

- Jeg læste om en spiller, der forsøgte at skabe et brand ligesom Beckham, hvilket er chokerende. Men der er spillere, som ikke hører hjemme i omklædningsrummet.

Samtidig slår Schmeichel fast, at han er rigtig godt tilfreds med, hvad Solskjær indtil videre har præsteret i Manchester United, hvor der er forbedringer at spore i øjeblikket.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED