AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2023 13:46
Schmeichel hakker på United-stjerne efter Brighton-nederlag

Peter Schmeichel var langt fra tilfreds.


Peter Schmeichel var inden lørdagens opgør mod Brighton ude og kritisere Jadon Sancho.

Men 3-1-nederlaget til Brighton har gjort, at den legendariske danske målmand igen har set sig nødsaget til at kritisere en Manchester United-spiller - denne gang er det dog ikke englænderen.

 

 

For Peter Schmeichel har kritiseret Lisandro Martinez' forsvarsspil, hvor argentineren især blev kritiseret ved 2-0-målet af Pascal Gross, hvor Schmeichel mener, at Martine burde have været mere til stede.

- Det er lidt det, der sker i Manchester United i øjeblikket, det er meget individuelt.

- Spillere som for eksempel Martinez prøver at være helte og komme ind og blokere. Det ved folk godt. Hvis vi ser på ham der, stiller han sig i en position lige foran målmanden. 

- Han burde lukke af i stedet for bare at stå op og forsøge at blokere. Hvis du vil blokere, skal du ikke dreje din krop, men stå oprejst. Tingene er tydeligvis ikke i orden for Manchester United, sagde danskeren til Premier Leagues eget studie.

Se målene fra kampen øverst i artiklen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE