AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 18:54
Schmeichel åbner op om VM-skuffelse: "Meget svært at acceptere"

Kasper Schmeichel har reflekteret over VM-skuffelsen.


Det endte desværre ikke som håbet for Danmark til VM-slutrunden.

Et enkelt point i tre gruppespilskampe var slet ikke nok for Hjulmands tropper, der endte sidst i Gruppe D.

Derfor var det også nogle skuffede danske landsholdsspillere, som tidligere på ugen vendte tilbage til Danmark.

En af dem er Kasper Schmeichel, som har sat nogle ord på sin skuffelse på sin Instagram-profil:

- Nu er det nogle dage siden vi forlod VM. Der er så mange følelser stadigvæk, der løber rundt i kroppen og som er meget svære at sætte ord på. Der var med rette høje forventninger til os og vi levede ikke op til dem i sidste ende. Det er meget svært at acceptere og vi må anerkende, at vi bare ikke var gode nok for et hold med vores kvalitet, skriver Kasper Schmeichel og tilføjer:

- Vi vinder og vi taber sammen - ikke kun som hold, men som nation. Det er det, der gør os danskere til dem vi er. Vores sammenhold.

- Jeg vil bruge denne lejlighed til at sige så hjerteligt mange gange tak for den støtte som I altid giver os. Det betyder meget mere end I ved og mere end jeg nogensinde vil kunne sætte ord på.

- Jeg elsker det her land og det her hold og vil altid gøre alt for at gøre jer stolte. Modgang er noget der er uundgåligt og i sidste ende handler det om, hvordan vi reagerer i disse situationer! Det her er brænde til bålet og jeg tror på, at det her hold kan rejse sig uanset hvad. Den gør ondt lige nu, både for os og jer, men jeg ved at vi kommer igen, slutter han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE