AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 18:00
Schalke i store problemer: Talentfuld midtbanespiller kan skifte til Premier League denne sommer

Schalke 04 kan komme i en positiv, hvor de ikke længere kan afvise buddene på deres bedste spillere, skriver Sky Sports afdeling i Tyskland.


Schalkes amerikanske midtbanespiller, Weston McKennie, er opsat på at skifte til et Premier League-mandskab i sommerens transfervindue. Det skriver Sky Sports i Tyskland.

Den amerikanske landsholdsspiller har kontrakt hos Schalke, der angiveligt har store økonomiske problemer som følge af COVID-19-krisen, der har ramt virksomheder og fodboldklubber hårdt på pengepungen.

Endvidere skriver Sky, at Schalke som følge af den økonomiske situation ikke længere er i en position, hvor de kan tillade sig at afvise tilbud på midtbanespilleren.

McKennie skiftede til Schalkes ungdomsakademi fra FC Dallas i 2016. Året efter blev han rykket op på klubbens førstehold, for hvem han har optrådt lige siden. Derudover er det også blevet til 19 A-landskampe for USA.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED