AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2020 11:57
Savage: Disse tre superstjerner sikrer United mesterskabet

Den walisiske kommentator er kommet med sit bud på, hvordan Manchester United bør investere.


Det kommer til at koste knaster, men investerer Manchester United i de rette spillere denne sommer, så er klubben garanteret mesterskabet - og i værste fald en top to-placering.

Det mener den tidligere Premier League-profil Robbie Savage, som faktisk var en del af Manchester Uniteds akademi i starten af 90'erne.

- Jeg ville signe Koulibaly fra Napoli. Han ville bringe fart til hjertet af bagkæden, og så ville jeg hente en playmaker, der kunne yde konkurrence til Pogba og Fernandes. Enten Grealish eller Maddison, skriver Savage i sin klumme for Daily Mirror.

- Jeg ville også signe én af Sancho eller Kane, hvilket ville sende et signal til resten af ligaen om, at Manchester United for alvor er tilbage.

En sommer med sådanne investeringer vil formentligt koste Manchester United op mod £300 millioner, hvilket næppe er realistisk, nu hvor coronakrisen får flere klubber vil at holde igen med de store signings.

Uanset om Manchester United kan lave store signings eller ej, så føler Savage, at klubben atter er ved at være tilbage på toppen.

- Jeg er ikke helt overbevist om, at Manchester United kan vælte Liverpool af toppen endnu, men deres energ, vilje og lyst til at tage chancer med bolden er tilbage, og det var alle symptomer på deres succes under Sir Alex Ferguson, skriver Savage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED