AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 09:26
Sarri på svær opgave denne weekend: City er det bedste hold i Europa

Chelsea-træneren indrømmer, at Manchester City er i en kategori for sig selv forud for lørdagens topkamp mellem de to klubber.


Med en sejr på Stamford Bridge kan Chelsea atter blande sig i topstriden i Premier League, mens et nederlag til City vil være et stort tilbageslag.

Trods en imponerende start på sæsonen er The Blues nu 10 point efter City på førstepladsen, og Maurizio Sarri er udmærket klar over, hvor svært det bliver at stikke en kæp i hjulet på City-maskineriet lørdag.

- Manchester City er i en kategori for sig selv, fortæller Sarri ifølge Manchester Evening Standard.

- Vi bliver nødt til at kæmpe for at forblive i top fire, så et resultat mod City er vigtigt, for jeg ved, hvordan man bliver nødt til at få point i hver eneste kamp.

Sarri taler af bitter erfaring. Som Napoli-træner lykkedes det ham ikke at vinde mesterskabet i Serie A til trods for, at hans mandskab opnåede hele 91 point i tabellen.  Alligevel måtte man ultimative bøje sig i støvet for Juventus, som var endnu mere suveræne.

Men City er om nogen endnu bedre end den italienske storklub, erkender Sarri.

- City er det bedste hold i Europa, og de er måske det bedste hold i verden, fortæller Chelsea-træneren.

Kampen mellem Chelsea og City på Stamford Bridge bliver spillet i morgen klokken 18.30.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED