AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 14:20
Sarri om Pogba: Jeg kan virkelig godt lide ham

Manchester Uniteds Paul Pogba rygtes til Juventus, og klubbens træner, Maurizio Sarri, lægger ikke skjul på, at han godt kan lide franskmanden.


Real Madrid og Juventus har hele sommeren haft næsen ude efter Paul Pogba, som gerne vil væk fra Manchester United. 

I skrivende stund er franskmanden dog stadigvæk på kontrakt hos De Røde Djævle, men Real Madrid og Juventus gør angiveligt, hvad de kan, for at få United til at sælge. 

I Juventus har Pogba mulighed for at spille under den tidligere Napoli- og Chelsea-træner Maurizio Sarri, og den kæderygende italiener lægger ikke skjul på, at franskmanden er interessant:

- Jeg kan virkelig godt lide ham, men han er Manchester United-spiller. Jeg er ikke teknisk direktør, så jeg ved ikke noget om situationen, udtaler han ifølge Goal.

Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport er Juventus klar til at smide både Douglas Costa, Joao Cancelo og Blaise Matuidi til United i bytte for Pogba. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED