AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 16:16
Sarri-farvel trækker ud: Chelsea vil have erstatning på plads først

Maurizio Sarri ser ikke ud til at kunne forlade Chelsea, før den engelske storklub har fået afløseren på plads.


Aftalen mellem Chelsea og Juventus er enige om, at Maurizio Sarri skal en tur til Torino, og det var blevet rapporteret, at Juventus i dag kunne præsentere italieneren som ny cheftræner, men det kommer næppe til at ske.

Det lader til, at Chelsea først vil have en erstatning på plads for Maurizio Sarri, og det har klubben endnu ikke helt. Det skriver Sky Sports i dag.

Både det britiske medie og the Telegraph skriver, at Derby ikke har modtaget en henvendelse fra Chelsea, der forventes at ville have fingrene i Frank Lampard. Indtil videre er der dog ikke en aftale på plads med englænderen, og derfor trækker Maurizio Sarris skifte til Juventus ud.

Maurizio Sarri har kun været manager for Chelsea i et år efter sit skifte fra Napoli, og han har på den tid ført the Blues frem til en tredjeplads i Premier League, en finaleplads i Carabao Cuppen og en triumf i Europa League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED