AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 13:52
Sané afslører: Jeg afviste Liverpool

Leroy Sané havde muligheden for at tage til Liverpool, da han spillede for Schalke, men tyskeren endte med at tage til Manchester City.


Manchester City hentede i 2016 Leroy Sané til klubben fra Schalke 04, men City var ikke den unge tyskers eneste mulighed.

I et interview med The Guardian afslører kantspilleren, at Jürgen Klopp forsøgte at hente ham til Liverpool.

- Ja, jeg snakkede også med dem. Jürgen ringede og snakkede med mig. Det var inden, at jeg skiftede til City.

- Han gjorde det godt i Dortmund. Jeg mødte ham, da han var der. Han er en god fyr, en rar fyr, ærlig. Han har gjort det godt med Liverpool.

Leroy Sané har først for alvor fået sit gennembrud for Manchester City i denne sæson, og det skyldes i høj grad et råd fra Pep Guardiola.

- Jeg havde brug for lidt tid til at falde på plads, lære Premier League og folkene her at kende - at lære hvordan spillerne er. Jeg skulle bruge selvtillid. Pep fortalte mig, at jeg skulle spille med samme frihed som Messi - ikke spille ligesom Messi. Det er umuligt.

- Vær fri som Messi, hav det sjovt, gør ting som han ønsker sig af en angriber tæt på mål - tag chancen og skyd eller lav et oplæg.

Sané står noteret for 66 optrædener med 18 mål og 20 assists til følge i City-trøjen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED