Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 17:15
"Sandt" - Tottenham ønsker at hente Bayern-profil på fri transfer

Christian Falk fra Sport Bild fortæller fredag, at Spurs har en interesse i at hente Jerome Boateng på en fri transfer.


Jerome Boateng får ifølge tyske medier ikke forlænget sin kontrakt med Bayern München, og dermed står den 32-årige midterforsvarer til at forlade klubben på en fri transfer denne sommer - måske til Tottenham.

Christian Falk, der er fodboldredaktør for Sport Bild, skriver på sin Twitter-profil, at rygterne om interessen fra Londonklubben er ganske sande. Og det kunne de godt være.

Tottenham får efter alt at dømme ikke noget stort transferbudget at boltre sig med til sommer - og slet ikke, hvis Champions League-kvalifikation glipper. Derfor er meget sandsynligt, at Daniel Levy må være kreativ med sine løsninger på sommerens transfermarked.

Boateng som free agent er en mulighed, og José Mourinho forsøgte ifølge flere engelske medier at bringe Boateng til Old Trafford, da han endnu var Manchester United-manager. Så interessen har i hvert fald været der tidligere.

Tottenham er dog ikke ene om at have et godt øje til den tyske midterforsvarer. Falk noterer sig også, at FC Barcelona, der heller ikke ligefrem vælter i penge, også skulle vise interesse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED