AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 12:37
Sancho træner hos amatørklub i Holland: Her er forklaringen

Her er forklaringen på, hvorfor Jadon Sancho lige nu træner i Holland.


Det er over en måned siden, at Jadon Sancho senest startede inde i en kamp for Manchester United, og derfor var det heller ikke synderligt overraskende, at han ikke blev udtaget til VM-slutrunden af Gareth Southgate.

Så skulle man tro, at Sancho enten træner med de resterende spillere i Manchester United eller nyder nogle fridage, men nej.

Ifølge Manchester Evening News er Sancho rejst til Holland for at få personlig træning på Erik ten Hags opfordring.

Han er blevet fotograferet, mens han træner hos den hollandske amatørklub OJC Rosmalen i denne uge, hvor han blandt andet trænede sin boldkontrol omringet af mannequindukker.

Sancho startede sæsonen på fornem vis hos Manchester United, men englænderens form er sidenhen kun gået én vej, og nu har han altså taget nye metoder i brug for at stå stærkest muligt efter VM.

22-årige Sancho har spillet 14 kampe for Manchester United i denne sæson, hvor han har bidraget med tre scoringer og en enkelt assist.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE