AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 21:16
Sancho koster 800 mio: Her er 5 billigere alternativer til Solskjær

Vi har fundet fem spillere, som Manchester United kunne rette fokus imod, hvis Jadon Sancho bliver for dyr at signe denne sommer.


Dortmund kræver mere end £100 millioner for Jadon Sancho, hvis man skal tro både engelske og tyske medier. Manchester United skulle dog ikke være villige til at betale mere end £50 millioner for den 20-årige stjerne, hvis man skal tro Sky Sports.

Den rapport virker lidt tvivlsom, men Ed Woodward har selv udtalt, at man ikke skulle forvente at se The Red Devils slynge om sig med transfersummer denne sommer, nu hvor coronakrisen også har ramt Manchester United hårdt økonomisk.

Derfor kunne man godt få indtrykket af, at en handel mellem de to klubber bliver svær at opnå denne sommer, men det ændrer ikke på, at Manchester United med rette kunne bruge en forstærkning på højrekanten.

Derfor har vi fundet fem billigere alternativer til Sancho. De er ikke britiske, hvilket Solskjær skulle sætte stor pris på, men de er unge, hurtige og passer ellers den profil, som Manchester United angiveligt forsøger at rekruttere efter i øjeblikket.

 

Adama Traoré - Wolverhampton

Den 24-årige turbokonge var iøjnefaldende for Wolves allerede sidste sæson, men han har virkeligt fået sit store gennembrud i denne, hvor det er blevet til seks scoringer og 12 assists i alle turneringer.

Han er stadig ung, kan sætte sin direkte modspiller og ville være et monster for Ole Gunnar Solskjærs hold, som allerede er helt sublime, når de slår omstillinger.

Om han er alle pengene værd, kan man diskutere. Wolves kræver angiveligt mellem £70-80 millioner, hvilket bestemt også er en slat penge, omend billigere end Jadon Sancho.

 

Federico Chiesa - Fiorentina

Den 22-årige italiener har allerede været rygtet til Premier League i en årrække, og han kunne måske være et skud værd.

Der har været visse rygter om, at Manchester United allerede har budt på ham, selvom det virker tvivlsomt.

Chiesa var længe udråbt til at blive det helt store, men hans udvikling er måske stagneret en smule det seneste år. Han har dog alligevel lavet syv mål og fem assist for et Fiorentina-mandskab, som ikke har haft meget medvind i sejlene denne sæon.

Han skulle koste omkring £45 millioner, er stadig ung, og potentialet og farten er der.

 

Lucas Ocampos - Sevilla

Den 25-årige argentiner rager noget mere op i landskabet end de andre alternativer med sine 1,87 meter, og han er ikke ligeså petit og elegant at se på som eksempelvis Jadon Sancho.

Til gengæld er han hamrende effektiv både med højre- og venstrebenet, kan score med hovedet - og har generelt et godt øje for målet.

I sin første sæson for Sevilla hra han scoret 14 mål og lavet fire assists, hvilket selvfølgelig har skabt rygter om interesse fra Real Madrid.

Sevilla signede ham fra Marseille for blot £13 millioner, så mon ikke det dobbelte burde kunne lokke spanierne til at sælge.

 

David Neres - Ajax

Den 23-årige brasilianer var en af de Ajax-spillere, som hele verden fik øjnene op for i sidste sæsons Champions League-kampagne, hvor han også scorede og assisterede efter behag.

Lige nu er han desværre blevet ramt af en knæskade, men han nåede at score seks mål og lave en assist for Ajax i 12 Æresdivisions-kampe.

Ajax er gode til at tjene penge på transfers, men som salget af blandt andre Hakim Ziyech viser, kræver hollænderne sjældent astronomiske beløb for at lade sine stjerner tage et skridt op ad karrierestigen.

 

Ferran Torres - Valencia

Den kun 20-årige spanier er allerede blandt Valencias store profiler og har allerede spillet 94 kampe for klubbens førstehold, hvilket siger noget om talentets størrelse allerede i en tidlig alder.

Han har også erfaring fra Champions League, hvor han denne sæson scorede to mål og lavede yderligere to assists. Valencia skulle have forsøgt og forsøgt at forlænge, men uden held, og Torres nærmer sig sit kontraktudløb i 2021.

Derfor er han nu angiveligt sat til salg, og pålidelige medier som The Athletic har tidligere skrevet, at Manchester United var blandt klubberne, der følger situationen nøje.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED