Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 08:07
"Samme træner, andre spillere" - Mourinho kritiserer Tottenham-truppen

José Mourinho valgte at bebrejde sine spillere for Tottenhams manglende evne til at holde en føring.


Det lignede længe, at Harry Kanes to scoringer ville være nok til at sikre Tottenham tre vigtige points i kampen om top fire, men i 85. minut dukkede Arsenal-lejesvenden Joe Willock op for Newcastle og udlignede til slutresultatet 2-2.

Spørger man José Mourinho selv, er det ikke hans skyld, at Spurs var ude af stand til at forsvare føringen. Det ansvar hviler alene hos spillerne, mener portugiseren. Det forklarede han, da en journalist efter slutfløjt spurgte, hvorfor Mourinhos mandskaber ikke længere var gode til at holde en føring.

- Samme træner, andre spillere. Vi arbejder godt, vi arbejder hårdt, men der er fejl, som jeg måske ikke engang skulle kalde fejl, fordi det har noget at gre med kvaliteterne, som spillerne har, fortalte Mourinho efter kampen ifølge Talksport.

- Det er nemt at forstå, hvis man ser på 2-2 målet. Der er indlægget, bolden ved den fjerne stolpe, som de vinder, og så bolden midt i målet, hvor vores to midterforsvarere var i position. Det er nemt at analysere.

Tottenham ligger på femtepladsen a point med Liverpool og West Ham, men The Irons har chancen for slå Chelsea af fjerdepladsen, hvis de vinder mandagens kamp mod Wolves.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED