AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 15:09
Salah var tilbage på træningsbanen onsdag formiddag

En dag før VM-slutrunden begynder er der gode nyheder for det egyptiske landshold – Mohamed Salah har været med i onsdagens træning.


Lige siden Champions League-finalen den 26. maj har der været tvivl om Mohamed Salahs deltagelse ved VM, men Liverpool-stjernen er i tydelig fremgang.

Onsdag formiddag deltog han i opvarmningsøvelserne med sine landsmænd, og efterfølgende kunne landsholdslægen fortælle, at der endnu ikke er truffet en beslutning om Salahs deltagelse i den første kamp.

- Der er en god fremgang, men det er ikke endeligt besluttet, om han spiller, da vi følger ham fra dag til dag, siger Ihab Lahita ifølge Sky Sports.

Egypten starter VM-eventyret på fredag med en kamp mod Uruguay. Efterfølgende spiller de mod Rusland den 19. juni og Saudi Arabien den 25. juni.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED