Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2022 11:35
Salah var i stor jubel: "Troede vi vandt mesterskabet"

Mohamed Salah troede, han havde scoret det afgørende mål, der sikrede Liverpool mesterskabet.


Det endte med at blive et sandt drama i sæsonens sidste spillerunde.

På Anfield kæmpede Liverpool med at få de tre point, men de stod til at komme i hus, da Mohamed Salah scorede til 2-1 i det 84. minut mod Wolverhampton.

Egypteren blev skiftet ind i det 58. minut, og på det tidspunkt var Aston Villa foran 2-0 mod Manchester City, og derfor troede Liverpool-stjernen, at The Reds stod til at vinde mesterskabet.

- Jeg jublede helt vildt, da jeg scorede, og da jeg kom ud til fansene spurgte vi med det samme, hvad der stod i Manchester City-kampen. Så sagde de 3-2, og jeg blev helt nedtrykt, siger Mohamed Salah til BT Sport.

- Da jeg blev skiftet ind, spurgte jeg spillerne omme bag bænken, hvad der stod, og de sagde 2-0 til Aston Villa. Så jeg tænkte, at Manchester City måske har scoret til 1-2 eller 2-2. 

- Så jeg jublede som om vi havde vundet ligaen indtil det moment, slutter Mohamed Salah.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE