Salah strålede igen i snæver Liverpool-sejr

Af Jeppe Augustsen
30.12.2017 Kl. 16:54
Mohamed Salah blev dobbelt målscorer, da Liverpool besejrede Leicester med 2-1 hjemme på Anfield.

Leicester lagde tryk på fra kampens start, og det kom dem til gode.

Allerede efter tre minutters spil blev Riyad Mahrez spillet fri, og han kunne sende bolden på tværs til Jamie Vardy, der let kunne prikke bolden i nettet til 1-0.

Herefter trak Leicester sig længere tilbage på banen, og Liverpool satte sig dermed på spillet. Trods store chancer lykkedes det ikke for værterne at få udlignet i første halvleg.

Der skulle dog ikke gå lang tid i anden halvleg, før Kasper Schmeichel måtte pille bolden ud af nettet. En flot hælaflevering af Sadio Mané til Mohamed Salah gjorde, at egypteren kunne sparke bolden i kassen.

Med et kvarter tilbage af kampen var Mohamed Salah igen på pletten, da han vristede sig fri af Harry Maguire og gjorde det til 2-1, som også blev kampens resultat.