Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Salah eller van Dijk? Neville ville hente denne Liverpool-stjerne til United

Af Emil Plovgaard
02.04.2024 Kl. 15:20

Liverpool er vendt tilbage i stil efter en lidt sløj 2022/23-sæson.

Forud for rejsen til Old Trafford kort før landsholdspausen kunne Liverpool fortsat vinde fire turneringer i denne sæson.

Nu er tallet imidlertid nede på tre, men klubben ligger godt til i Premier League, hvor man fra flere sider regnes som værende favorit.

Når man ser på, hvordan det samtidig går for Manchester United, der var heldige med at få 1-1 mod Brentford i weekenden, skulle man mene, Gary Neville gerne ville plukke et par spillere fra The Reds.

LÆS OGSÅ:

Medie: Manchester United afvist

Jagtet af Liverpool: Nu har en anden klub taget kontakt

‘Jeg var dum’: Franskmand fortryder Liverpool-exit

Mohamed Salah har vist sig, at han fortsat er en af Premier Leagues bedste trods det uvigelige faktum, at han bliver ældre og ældre.

Stort potentiale vises også hos Alexis Mac Allister, Ibrahima Konaté og Luis Diaz.

Men det er Liverpools anfører, Virgil van Dijk, ville have fingrene i, hvis han kunne.

– Jeg ville formentlig vælge Van Dijk. Jeg mener bare, Van Dijk ville bringe en dominans ind på holdet og en tilstedeværelse, som vi lige nu mangler.

– Vi har ikke nogen angriber, der er lige så god som Mohamed Salah. Men vi har talentfulde offensivspillere. I fodboldverdenen har vi ikke længere nogen Roy Keane, Vincent Kompany, John Terry, men der render faktisk en rundt hos Liverpool i denne sæson, og det er van Dijk.

– Han har en massiv tilstedeværelse på banen. Han er måske ikke den samme karakter, som nogle af dem jeg nævnte.

– Men han er rent faktisk ret dominerende på banen, og han taler en masse mere, end folk tror. Og han er rent faktisk en spiller, hvor man kan se, der er en aura omkring ham.

– Og hvis man gerne vil ændre Manchester Uniteds kultur, så har de brug for en dominerende person, der kan holde sammen på det hele.

– Jeg mener, Van Dijk ville kunne kontrollere Mainoo, og endda spillere som Antony eller Rashford. Jeg mener, han ville opbygge dem, ikke knuse dem, siger Neville i The Overlap.

Annonce