AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 15:38
Saka undskylder: Det har taget lang tid

Bukayo Saka undskylder over for Arsenal-fansene, at han var så længe om at forlænge sin kontrakt.


I dag blev det endelig offentliggjort, at Bukayo Saka har sat sin underskrift på en langvarig kontraktforlængelse med Arsenal. Det sker efter en lang periode, hvor der har været tvivl om, hvad den unge komet ville foretage sig.

Der har blandt andet været rygter om et skifte til Liverpool, men nu er de blevet manet til jorden med den nye aftale. Og i den forbindelse vil han gerne undskylde over for klubbens fans.

- Jeg vil bare sige, at jeg er ked af, at det har taget så lang tid. Jeg har set, hvor meget det betyder for fansene, siger Saka til Arsenal Digital.

- Gennem denne tid har jeg set, hvor passionerede de er, hvor elskværdige de er, og det betyder alt for mig, at jeg kan gøre dem glade. Jeg håber bare, at jeg kan fortsætte med at gøre det.

Ifølge London Evening Standard har han skrevet under på en fireårig kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED