Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 15:27
The Saints skal oppe sig: Vil kapre forsvarer i både United og Liverpool

Southampton er interesserede i at hente henholdsvis Brandon og Rhys Williams til sommer.


Southampton har haft en skuffende sæson, hvor resultaterne i den grad har haltet siden årsskiftet, hvilket har ført til en nuværende 13. plads i Premier League for den sydengelske klub.

Dermed er det blevet tid til, at Ralph Hasenhüttl skal til at forstærke sin trup, når transfervinduet åbner efter sommerens EM-slutrunde.

Og her har The Saints flere spillere oppe at vende, hvilket erfares af The Athletics-journalisten Dan Sheldon, som er dykket ned i Southamptons transferplaner.

Sheldon hævder, at klubben har fået sparet sammen til at kunne boltre sig en tand mere rent økonomisk, hvor klubbens prioritering først og fremmest ligger i at finde to back-spillere samt en angriber.

Dertil fremgår det, at The Saints er opsatte på at gøre leje-aftalen med Evertons Theo Walcott permanent, mens man tilmed lurer i store klubber som Manchester United og Liverpool.

Gældende for begge klubber, så vil Southampton gerne have fat i Williams.

I United drejer det sig om den 20-årige Brandon, der allerede nød sit gennembrud på Old Trafford i sidste sæson, men han er sidenhen skrevet i Solskjærs glemmebog.

Samtidig vil Southampton have fat i Liverpools forsvarer Rhys Williams til at dække til nede bagved.

Med Brandon Williams' situation i United taget i betragtning, virker det sandsynligt, at Hasenhüttl vil kunne få held med at lirke spilleren fri, hvis pengene er rigtige.

Rhys i Liverpool har stadig til gode at overbevise skeptikere om, at han har, hvad der skal til for at lykkes i klubben, hvorfor det også virker realistisk, at man enten kan leje eller købe spilleren fri til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED