Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2021 22:03
Saints-boss står bag Premier Leagues trusler: Fuldstændig uacceptabelt

Southampton manager Ralph Hasenhüttl står bag Premier Leagues trusler om at udelukke top seks klubberne.


Vi er efterhånden alle med på de skræmmende nyheder, der ramte fodboldverden så sent som i går.

12 klubber i skrivende stund officielt med på aftalen om at forme et alternativ til Champions League kaldet Super League.

Seks af klubberne er ganske bekymrende engelske, hvor United, City, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Tottenham er med på den pengetrykkende ide.

Som modsvar har Premier League reageret med en trussel om at udelukke samtlige af top seks klubberne fra ligaen, og det er faktisk en ide, der har mødt stor opbakning fra omverden.

Blandt andet fra ikoner som Gary Neville og også Jürgen Klopp, mens Southamptons træner Ralph Hasenhüttl ligeledes er med på ideen.

Det udtalte han til Daily Echo:

- Situation bekymrer mig absolut, men jeg er nødt til at sige; beskeden fra Premier League var meget klar, og jeg står 100 procent bag dem.

- Det er fuldstændig uacceptabelt det, der foregår bag sceneriet, og jeg tror ikke, at nogen vil have, at det skal være sådan. Ikke en gang fansene fra de klubber, der er med på ideen, gider, så forhåbentlig vil vi finde den rigtige vej til at undgå det.

Ud over de engelske klubber, har Juventus, AC Milan og Inter skrevet under - ligeledes har den spanske trio Barca, Real Madrid og Atletico Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED