AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 15:00
Sagna var sur på Arsenal: Flere grunde til afsked

Der var flere grunde til, at Bacary Sagna endte med at forlade Arsenal på en fri transfer.


Efter syv år i Arsenal var det slut.

Bacary Sagna var utilfreds med flere ting, og i et interview med Goal fortæller han nu, hvorfor han endte med at forlade the Gunners, hvor han ellers var fast mand og en profil.

Flere af de fremtrædende spillere hos Arsenal blev solgt, mens de var i deres bedste periode, og samtidig tøvede klubben med at forlænge aftalen med Bacary Sagna, hvilket i sidste ende fik franskmanden til at lade kontrakten løbe ud.

- Jeg blev ikke sur, da Fàbregas eller Nasri smuttede, fordi det var naturligt, men da Robin (van Persie, red.) skiftede. Det var en klar besked fra klubben. Han smuttede på en måde, som ingen forstod, fordi han var flyvende.

- Jeg forstod ikke det – og Alex Songs skifte. De smuttede på samme tid, og jeg fandt ud af det ved at læse den franske presse. Det gjorde mig virkelig sur, fortæller Bacary Sagna.

Et år senere blev forsvarsspilleren interviewet af L’Equipe, hvor han blev spurgt ind til sin kontraktsituation, og det var først efterfølgende, at Arsenal begyndte at snakke om en forlængelse. Det var Sagna ingenlunde tilfreds med.

- Jeg ville være blevet, hvis de ville have haft mig til at blive. Men jeg følte ikke, at de gjorde alt for at få mig til at blive. Jeg forventede ikke, at de kom kravlende efter mig, men jeg forventede i det mindste, at de viste noget kærlighed. Jeg følte ikke, at de ville have mig til at blive det sidste år af min kontrakt, hvor jeg ikke havde forlanget en øre mere gennem seks år.

Efter afskeden med Arsenal tog Bacary Sagna til Manchester City, hvor han spillede tre sæsoner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED