AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 13:31
Sagde farvel til United tirsdag: Nu er ungt talent tæt på at skifte til spansk klub

Largie Ramazani skulle være tæt på at skifte til UD Almeria, skriver Kristof Terreur.


19-årige Largie Ramazani sagde tirsdag farvel til Manchester United, da den unge belgier var én af 10 ungdomsspillere, som forlod klubben i forbindelse med deres kontraktudløb den 30. juni.

Nu er den belgiske kantspiller allerede tæt på at have fundet sig en ny klub i form af spanske Almeria, skriver den belgiske journalist Kristof Terreur for Het Laatste Nieuws.

Almeria spiller i den næstbedste spanske række, hvor de fra en fjerdeplads stadig er særdeles med i kampen om oprykning til La Liga næste sæson.

Ramazani var én af de unge spillere, der fik sin førsteholdsdebut for Manchester United i Europa League-opgøret mod Astana i november.

- Efter alle årene kan jeg kun sige tak til klubben og fansene, som har støttet mig siden dag ét. Jeg siger farvel til Manchester United, men tager alle de gode minder, læringer og øjeblikke med mig, skrev Ramazani blandt andet i sin afsked til Manchester United tirsdag.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED