AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2020 15:41
Sagaen fortsætter: Sancho har haft møde med Dortmund-ledelsen

Jadon Sancho har været til møde med ledelsen i Dortmund, og han har ikke tænkt sig at fremtvinge et skifte til Old Trafford.


Transfersagaen om Jadon Sancho fortsætter.

Dortmund-stjernen har gennem hele sommeren været rygtet til Manchester United, men han er stadig til at finde i den tyske klub.

I dag fortæller Fabrizio Romano i sin podcast, at Jadon Sancho har været til møde med ledelsen i Dortmund, men det er som sådan ikke godt nyt til De Røde Djævle.

- Jadon har mødtes med ledelsen i Dortmund, og han har meddelt dem, at han ville glædeligt skifte til Manchester United, men han vil ikke strejke for at fremtvinge et skifte, siger Fabrizio Romano til sin podcast 'Here we go' og tilføjer:

- Sancho er ikke problemet for Manchester United, men han kommer ikke til at strejke for at fremtvinge et skifte, lyder det fra Romano.

Fabrizio Romano slår endnu engang fast, at Dortmund kræver €120 millioner for Jadon Sancho, men selvom deres deadline var den 10. august er Manchester United stadig optimistiske omkring en handel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED