Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sættes under lup: Premier League stiller spørgsmål

Af Morten Bruun Jørgensen
16.02.2024 Kl. 20:57

Premier League vil have flere informationer fra den amerikanske virksomhed 777 Partners, som vil købe Everton. 

Ifølge The Times er 777 Partners blevet bedt om at forklare yderligere, hvordan virksomheden vil finansiere Everton, hvis overtagelsen bliver en realitet. 

777 Partners’ overtagelse af Everton har været længe undervejs. For allerede tilbage i september blev den virksomheden fra Miami i USA enige med Everton-ejer Farhad Moshiri om at købe 94 procent af aktierne i den engelske klub. 

Sidenhen har Premier League stillet spørgsmål til 777 Partners, og torsdag opkrævede Premier League så nye informationer af virksomheden. 

The Times rapporterer, at 777 Partners allerede føler, at de har givet de nødvendige svar. Alligevel har det dog ikke været tilfredsstillende for Premier League, der skal godkende alle overtagelser. 

I løbet af de seneste måneder har 777 Partners på månedlig basis lånt penge til Everton. På nuværende tidspunkt løber det samlede beløb op i mere end 1,5 milliarder kroner. 

I forvejen har flere andre virksomheder også lånt penge til Everton, som kæmper med at få økonomien til at hænge sammen. 

På nuværende tidspunkt er Everton på 18. pladsen i Premier League. Klubben har ét point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. 

Næste opgave i ligasammenhæng er mandag aften på hjemmebane mod Crystal Palace. 

Premier League har lagt en linje: Svært ikke at se Manchester City blive tvangsnedrykket

Annonce