Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League har lagt en linje: 'Svært ikke at se City blive tvangsnedrykket'

Af Emil Plovgaard
15.02.2024 Kl. 13:15

Premier League bør tvangsnedrykke Manchester City, hvis klubben bliver fundet skyldig. Sådan lyder vurderingen fra den tidligere Sky Sports-vært Geoff Shreeves.

Tidligere på sæsonen blev Everton fratrukket 10 point.

Siden blev så både Everton og Nottingham Forest sigtet igen.

Alt sammen handler sagerne om økonomiske regelbrud. Manchester City er også blevet anklaget for netop dette.

Faktisk har klubben fra den blå del af Manchester City intet mindre end 115 sigtelser hængende på sig.

Den tidligere Sky Sports-vært Geoff Shreeves har svært ved at forestille sig et scenarie, som ikke ender med tvangsnedrykning til Manchester City. Hvis klubben vel at mærke bliver fundet skyldig i overtrædelserne.

Ifølge ham, har Premier League nemlig lagt en brutal linje med straffen til Everton tidligere på sæsonen.

– Everton- og Manchester City-sagerne er meget forskellige. Man kan ikke sammenligne dem direkte, og Everton var i dialog med Premier League hele vejen igennem.

– Jeg tror, at det ender med, at sagen med Manchester City skal i retten, men ikke før om to år. Det er langt, langt ude i fremtiden.

– Jeg kan ikke se for mig, at Premier League har nogle andre muligheder, end at tvangsnedrykke City, hvis de bliver fundet skyldige.

– De har lagt en linje med Everton, hvad angår denne pointstraf. De pressede først og fremmest på for en pointstraf på 12 point. Så det bør være en mulighed. Det er det nødt til at være (tvangsnedrykning til City, red.), siger Geoff Shreeves til Lucky Block.

Pep Guardiola har tidligere udtalt sig om sagen.

– Vi er uskyldige, indtil andet er bevist.

– Jeg ved godt, at folk ønsker det (City straffet, red.). Jeg ved det. Jeg kan mærke det. Jeg vil vente og se, og efter dommen vil vi komme her og forklare.

– Jeg vil ikke overveje min fremtid ud fra, om vi er her eller i League One. Der er større chance for, at jeg bliver, hvis vi er i League One, end hvis vi er i Champions League, lød det i november sidste år fra Guardiola.

Læs de seneste nyheder om Manchester City her.

Annonce