Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 11:30
Sært specifikt: Chelseas næste manager bliver (formentlig) tysktalende

Ifølge The Athletic er der ekstremt god chance for, at den næste Chelsea-manager vil være tysker.


Nu er det ikke til at sige, hvad der sker bag facaden på Stamford Bridge denne onsdag, men i skrivende stund er Frank Lampard fortsat manager for Chelsea.

Der kan dog næppe herske nogen tvivl om, at trænersædet brænder under Lampard lige nu, og bliver han fyret i dag, denne uge eller inden sæsonen er ovre, er der gode chancer for, at han bliver erstattet af en tysk manager. Det erfarer The Athletic, Jawohl.

Det er spøjst, at Chelsea-ledelsen sådan er ivrige efter at udnævne en træner med en helt særlig nationalitet, men der er flere årsager til det, hvis man skal tro det normalt pålidelige medie.

Den oplagte er Kai Havertz og Timo Werner. Chelsea nærer et håb om, at en tysktalende træner kan gå gang i de to store sommersignings, som bestemt ikke har levet op til forventningerne endnu.

Derudover er tyske trænere også blevet lidt af et modefænomen, netop fordi Jürgen Klopp har haft så stor succes i Liverpool. Nu er Klopp bestemt ikke uden kant, men tyske trænere har en tendens til at være relativt apolitiske og undlade at blande sig for meget i, hvad der foregår i klubben udenfor fodboldbanen - modsat trænere som Antonio Conte og Maurizio Sarri, som kunne betragtes som brokhoveder.

Taktisk plejer de tyske trænere heller ikke at fejle noget, og hvis vi igen forholder os til Klopp i Liverpool, så har han haft held med at løfte kollektivet, samtidigt med at de individuelle præstationer også er blevet bedre. Chelsea har nu en forhåbning om, at en anden tysktalende træner kan have samme effekt på Stamford Bridge.

Det attraktive ved at udnævne en tysk træner er selvfølgelig også, at nogle af de bedste managers i verden er tysktalende. Thomas Tuchel er ledig, Julian Nagelsmann er udset en kæmpemæssig trænerkarriere, mens Ralf Rangick har sit cv i orden. Også Ralph Hasenhüttl fra Southampton skulle ses som en mulighed, for han har bestemt sat et positivt indtryk på den sydengelske klub, selvom han ganske vel er østrigsk frem for tysk.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED