SÅDAN: Hattrick-Eriksen sender Danmark til VM i Rusland

Af Jeppe Augustsen
14.11.2017 Kl. 21:33
Christian Eriksen nettede tre gange, da Danmark besejrede Irland med 5-1 og dermed skal til VM i Rusland næste sommer.

Efter et 0-0-resultat i Parken var Danmark nødsaget til at score og ikke tabe på irsk græs, hvis de skulle sikre sig en billet til VM.

Kampen startede dog ikke alt for godt, da Shane Duffy efter fem minutters spil headede hjemmeholdet i front.

I det 29. minut blev der bragt balance i regnskabet. Andreas Christensen prikkede bolden på stolpen, som efterfølgende ramte en irsk spiller på benet og gik derefter i mål. Dermed stod Danmark til at gå videre.

Tre minutter senere kom det til at se endnu bedre ud for Danmark. Nicolai Jørgensen lagde bolden til rette for Christian Eriksen, der via overliggeren gjorde det til 2-1, som blev resultatet ved halvleg.

Med en halv time af kampen blev kampen lukket, og Christian Eriksen var igen på pletten. På kanten af feltet følte Tottenham-stjernen bolden over i det lange hjørne med sit venstre ben.

Christian Eriksen var dog ikke færdig. Han udnyttede en dårlig clearing af det irske forsvar til at hamre bolden op i krydset til 4-1 og sikrede sig dermed sit hattrick.

I kampen slutminutter fik Danmark tildelt et straffespark, og det eksekverede Nicklas Bendtner sikkert til 5-1, og med den overbevisende sejr på Aviva Stadium skal Danmark til VM i Rusland næste sommer.