AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 19:00
Så skete det: Salah er nu mere værd end Messi

Ifølge Transfermarkt er Mohamed Salahs værdi i kroner og ører nu større end den argentinske verdensstjerne.


Mohamed Salah er ikke verdens mest værdifulde spiller, men han har nu slået selveste Lionel Messi af pinden som verdens dyreste højre winger.

Det viser en opgørelse, som Transfermarkt, et site der valuerer prisen på fodboldspillere, har lavet.

Liverpool-stjernen skulle i dag være €150 millioner værd, mens Messis markedsværdi "kun" er €140 millioner.

Gennem de seneste to år har Messi miste €40 millioner af sin værdi.  Det skyldes ikke præstationerne, for argentineren er fortsat den vel nok bedste spiller i verden.

I stedet er det særligt alderen, der har gjort, at Messi har måttet overgive sin plads til en yngre Mohamed Salah.

Det store spørgsmål er, hvor længe den 32-årige Barcelona-stjerne kan fortsætte med at spille på så uhørt et højt niveau, og med en karriere, der nok så småt begynder at gå ind i sit efterår, falder hans værdi helt naturligt.

Mohamed Salah er med sine 27 år på vej ind i det, der normalvis vil være en fodboldspillers bedste år, og han ville stadig sagtens kunne skifte til eksempelvis Real Madrid og spille endnu fem sæsoner på højt niveau.

Derfor vil egypterens værdi formentligt kun fortsætte med at stige, så længe han præsterer for Liverpool.

Kylian Mbappe er værdisat til €200 millioner, hvilket gør ham til verdens mest værdifulde fodboldspiller i øjeblikket, herefter følger Raheem Sterling, Neymar, Sadio Mané og Mohamed Salah. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED