AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 18:11
Så sikker var Eriksen på Madrid-skifte: Havde pakket sine ting

Christian Eriksen var før Champions League-finalen så sikker på, at han skulle til Real Madrid denne sommer, at han havde pakket sine ting sammen i sit hjem i Nordlondon.


Eriksens skifte til Real Madrid ser dog ikke ud til at ske nu, hvor Real Madrid har hentet Hazard i Chelsea og Zinedine Zidane har gjort det klart, at de vil have Paul Pogba fra United.

Danskeren var ellers meget sikker på, at drømmeskiftet ville ske, men nu øjner han i stedet et skifte til Manchester United eller Juventus, skriver Daily Mirror.

Tottenham er klar til at lade Eriksen gå, men den dygtige forretningsmand Daniel Levy vil ikke gå med til at sælge danskeren for mindre end 100 millioner pund.

27-årige Eriksen sagde tidligere på måneden til Ekstrabladet, at han er klar til at prøve nye udfordringer andre steder end Tottenham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED