AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 19:17
Så rødt i weekenden: Det var en fejldom - nu slipper han for karantæne

Det var en fejl, at han blev udvist i weekenden, og derfor undgår han nu karantæne.


Dybt inde i overtiden fik Matheus Nunes direkte rødt i kampen mod Leeds på et tidspunkt, hvor portugiseren ikke var på banen. Derfor havde han udsigt til tre spilledages karantæne, men det slipper han nu for.

Wolverhampton appellerede nemlig kendelsen, og nu kan det engelske fodboldforbund oplyse, at det røde kort er blevet trukket tilbage.

På Twitter oplyser fodboldforbundet, at Nunes på et forkert grundlag blev udvist for voldelig adfærd, og derfor skal han ikke afsone karantæne i de kommende tre kampe.

LÆS OGSÅ: Arsenal-spiller er ude resten af sæsonen

Det er godt nyt for Wolverhampton, der kæmper for at undgå nedrykning, og Nunes er en af de faste startere på den centrale midtbane. I weekenden kom han dog slet ikke på banen. 

Efter landsholdspausen skal Wolverhampton først en tur til Nottingham Forest, inden der venter to hjemmekampe mod Chelsea og Brentford.

LÆS OGSÅ: Færdig for sæsonen? Kæmpe karantæne kan være på vej


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE