AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 16:31
Så meget koster han, United: Real Madrid sætter pris på Varane

Franske Raphaël Varane har kontraktudløb med Real Madrid efter næste sæson, og Los Blancos overvejer efter sigende et salg denne sommer


Real Madrid har gennem efterhånden mange sæsoner stillet op med en sikker bagkæde bestående af Sergio Ramos og Raphaël Varane, men den kan meget vel være sprængt i småstykker, når næste sæson går i gang efter sommerferien. 

For mens Ramos' kontrakt udløber om få uger og en forlængelse ikke pt. er på bordet, så kan også franske Varane være på vej videre. Han har nemlig aftaleudløb i 2022, og Real Madrid skulle efter sigende være forhippede på ikke at stå i samme situation som med spanieren 12 måneder ude i fremtiden. 

Det er potentielt set interessante nyheder for Manchester United, der gennem flere år har været kædet sammen med Varane. Den 28-årige midtstopper anses på Old Trafford som en ideel partner til Harry Maguire, og hvis Real Madrid er klar til at sælge, så er et bud ikke usandsynligt. 

Og meget tyder på, at de er netop det. For Varane har endnu ikke udvist lyst til at forlænge sin kontrakt, og Real Madrid skulle ifølge Goal være parate til at acceptere et salg for 52 millioner pund. Den spanske storklub har allerede hentet David Alaba fra Bayern München og har også Eder Militão og Nacho på centerback-positionen. 

Manchester United har endnu ikke forstærket sig frem mod den nye sæson, men menes at være tæt på at sikre sig Jadon Sancho, mens Kieran Trippier også er på blokken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE