AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 15:32
Så er det nu, PL-klubber: Ombejlet dansker bekræfter klubskifte

Joachim Andersen kommer til at skifte klub denne sommer, og der er flere engelske klubber inde i billedet til forsvarsspilleren.


Arsenal, Tottenham og Manchester United.

Det er nogle af de helt store klubber i Premier League, der gennem de seneste måneder er blevet nævnt som Joachim Andersens næste klub, og det er nu, at de tre Premier League-klubber skal være oppe på mærkerne, hvis der skal laves en handel.

Sommerens transfervindue er åbnet, og nu fortæller den talentfulde midterforsvarer, at han også kommer til at skifte klub denne sommer.

- Der er meget stor interesse, og jeg kigger på mine muligheder. Jeg har elsket min tid i Sampdoria – både fansene, præsidenten, staben, spillerne og byen, men det er tid til at tage videre, så jeg kan udvikle mig endnu mere, fortæller Joachim Andersen til B.T.

Den danske avis erfarer, at Sampdoria er blevet gjort opmærksom på midterforsvarerens ønske om at forlade klubben denne sommer, og den italienske klub er også indstillet på at sælge danskeren.

Hvor Joachim Andersen er lige nu uvist, men de tre Premier League-klubber møder i hvert fald også konkurrence fra franske Lyon, der har afgivet et bud til Sampdoria.

Han skulle have været med til U21 EM i øjeblikket, men desværre har en skade kostet ham deltagelsen i slutrunden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED