AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 18:14
Så er det nu: Koulibaly får lov til stort Premier League-skifte

Napoli vil tillade, at Kalidou Koulibaly får det Premier League-skifte, der har været snakket så meget om.


De Premier League-klubber, der vil betale mange penge for en midterforsvarer, kan godt begynde at gøre sig klar. For Kalidou Koulibaly får snart lov til at skifte til den bedste engelske række af Napoli.

Sådan skriver the Telegraph.

På nuværende tidspunkt arbejder den italienske klub på at købe Victor Osimhen i Lille. Nigerianeren, som også har været sat i forbindelse med et skifte til Premier League ventes at koste omtrent 575 millioner kroner.

Den store transfersum vil betyde, at Napoli også skal sælge ud, og her lader det altså til, at klubben vil tillade, at Kalidou Koulibaly får lov til at finde sig en ny arbejdsgiver.

Bejlere bør der ikke mange til senegaleseren, som i en række sæsoner har bevist sine evner som en af verdens bedste midterforsvarere.

Man kan forestille sig, at Chelsea og i særdeleshed Manchester City vil forsøge at købe Koulibaly, som dog også kommer til at blive dyr. Tidligere har Napolis præsident udtalt, at forsvarsspilleren koster omtrent 800 millioner kroner.

Den pris kan man måske forestille sig, at det bliver muligt at forhandle ned.

Men snart bør det dog lægge fast, at Premier League-klubberne kan forsøge at hente Koulibaly – og måske endda få held til det.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED